+36-1-700-43-53 office@icoma.hu

ZANASI - Z 4700

AZ ÚJ CIJ MEGOLDÁS

Ergonomikus, megbízható és rugalmas

Az új Z4700 rendszer megfelel a Zanasi ergonómiai és tervezési hagyományainak. Mint minden Zanasi termékkínálat, robusztus és kompakt AISI 304 rozsdamentes acél szekrény, IP55 védetséggel. Sűrítettlevegő csatlakozás nélkül, és bármilyen munkakörnyezetbe integrálható. A hidraulikus rendszert úgy tervezték, hogy a hosszabb leállások után és a nagyobb intenzitású használat során is megfelejen a megbízhatósági elvárásoknak.

Nagyobb felbontás és élesség - alacsonyabb fogyasztás

Z4700 különféle konfigurációkban kapható. Az alkalmazástól függően különböző betűtípusok és mátrixok állíthatók be, amelyek nélkülözhetetlenek a kiváló minőségű nyomtatáshoz, akár 4 sorig. Kiválóan integrálható a több mint 2000 karakter / másodperces nyomtatási sebességű gyártósorokba. A speciális UHS (Ultra High Speed) szoftvernek köszönhetően a Z4700 akár 400 m / perc nyomtatási sebességre képes.

Új kódolási tapasztalat

A Z4700 innovatív menedzsment szoftveren alapul. Ez stabil és rugalmas operációs rendszer, 10,1 colos színes érintőképernyővel, Új kódolási tapasztalat az egyes operátorok testreszabható felhasználói felületével a nyelv, billentyűzet és tevékenységek segítségével (többszintű bejelentkezés). Grafikus szerkesztő egyszerű és intuitív ikonokkal.

Kapcsolódás és teljes integráció

Etherneten, USB-n és soros porton keresztül történő fejlett és sokoldalú integráció lehetővé teszi az állandó, és a dinamikusan változó szövegmezők külső adatbázisainak elérését, ezzel alkalmassá válik a rendszer távoli ellenőrzésére. A kontextusos súgó menü lehetővé teszi az oktatási, javítási célú bemutatók és információk megtekintését.