+36-1-700-43-53 office@icoma.hu

Tojásjelölő rendszer - 4. ZANASI Z5000 EGGS

Nyomtatás a tojásiparban

A piac és a fogyasztók növekvő aggodalma az élelmiszerek frissessége és egészségessége iránt, valamint nyomon követhetőségük miatt, a Zanasi fejlesztői egy speciális rendszert dolgoztak ki a tojás jelölésére: az új  Z5000 EGGS-t (Z5000 TOJÁS).

A berendezés egy AISI 304 rozsdamentes acél ergonomikus ipari szekrény, amely betartja a környezetvédelem alapvető normáit. Tökéletesen integrálható tojás osztályozó gépekkel (például MOBA-k) további számítógépes programok telepítése nélkül. 

A logó és a termékinformációk nyomtatása, mind a tojásra, mind az azokat tartalmazó csomagolásra elengedhetetlenek a gyártók számára, a megkülönböztethető azonosság és a minőségi termékek biztosítása érdekében. 

Ezenkívül a nyomtató kompatibilis a tinták széles választékával, amelyek közvetlenül a tojáshéjjal érintkeznek. Ezek a folyadékok biztosítják a tinták gyors száradását és az erős tapadóságot. Ez az alapvető követelmény az egyértelmű és nem könnyen eltávolítható kódok megszerzését segíti. Valamint, a  kiváló olvashatóság hatékonyabbá teszi a kiskereskedelmet, javítja a nyomon követhetőséget és növeli a fogyasztók bizalmát.

A megbízhatóság mellett a Z5000 EGGS berendezés költségmegtakarítást is biztosít: míg a hatékony párakondenzátor  állandóan megőrzi a nyomtató teljesítményét és csökkenti a fogyasztást, az innovatív hidraulikus rendszer a nyomtató minden egyes be- és kikapcsolásakor automatikusan átmossa a nyomtatófejet, megakadályozva ezzel a hosszú gyártási leállást.

Nyomtatási magasság: 0,8-14 mm.         

Nyomtatási sebesség: 400 méter/perc (2136 karakter/mp)

Maximális nyomtatási sorok száma: 5 sor 5x5 (32 dot).

Leggyakrabban használt/ajánlott ágazatok: tojásipar.

További jellemzők:

  • Vonalkódok, logók és alfanumerikus szövegek nyomtatására is alkalmas;
  • Automatikus naptár és lejárati dátum nyomtatás;
  • Tinták széles választéka;
  • Kezelői hozzáférés jelszóval;
  • Egyenletes nyomtatási minőség.
  • Nyomtatás 90°-os szövegforgatással, minden mozgásirányban.

További technikai információkért kattintson az alábbi linkre:

Download technical data sheet

Egyéb dokumentumok:

MOBA alkalmazhatósági igazolás

Videók

 

 

 

 

 

Kérjen bővebb információt elérhetőségeinken!