9879

Eredmények

Kulcsszó-sűrűség

Képek

Linkek

+36-1-700-43-53 office@icoma.hu

Szervízszolgáltatásaink

 

Az ICOMA Kft. kötelezettséget vállal a bejelentett hiba elhárításának megkezdésére - munkanapokon az írásos megrendelő feldolgozását követő - 24 órán belül.
Az írásban küldött megrendelő feldolgozása munkanapokon 08:00 - 16:00 óra között történik.
A hiba elhárításának megkezdését illetően e határidőt végső határidőnek tekintjük és fontosnak tartjuk, hogy a bejelentést követően a lehető leghamarabb rendelkezésre álljunk.
A megrendelő által rendelt hétvégi, éjszakai, ünnepnapi javításokat többlet költség terheli (garancia időn belül is).

Garancia

Az eladó, az általa forgalmazott berendezések és kellékanyagok, valamint szervizalkatrészek tekintetében az ide vonatkozó törvények szerinti módon és mértékben garanciát vállal. A garancia nem terjed ki a szakszerűtlen kezelésből, vagy más gondatlanságból származó hibákra, illetve a berendezésbe szerelt biztosítékokra. Az eladó az általa szállított berendezések meghibásodásából eredő, a megrendelőt ért bármilyen kárért, nem vállal felelősséget, de mindent megtesz, hogy a hibát a lehető leghamarabb elhárítsa.
A készülék tovább értékesítése vagy külföldre telepítése esetén az ICOMA Kft. által vállalt garancia megszűnik.
A garancia időn belül végzett javítások esetén az ICOMA Kft. munkadíjat nem számol fel, csak abban az esetben, ha az túlórának számít vagy munkaszüneti napon történt és ennek várható díjáról a megrendelőt előzetesen tájékoztatta.

Eseti szervízszolgáltatásaink

Eseti szerviz keretében vállaljuk a ZANASI, SOJET, YEACODE berendezések garanciális, valamint a DOMINO, berendezések garanciaidőn túli karbantartását,  javítását.

Rövid határidővel végezzük a szükséges munkát, és elhárítjuk a felmerült problémát, hogy a termelés zökkenőmentes, illetve a termeléskiesés a lehető legkisebb legyen.

Átalány

Vállaljuk az általunk forgalmazott berendezések szerződéses karbantartását, mivel közös érdekünk, hogy:

Szerviz szolgáltatásainknak köszönhetően, garantált a  berendezés állandó és maximális teljesítőképessége.

 

Díjmentesen felszereljük és bemutatjuk bármely termékünket!

Szolgáltatásaink igénybevételéhez keressen minket elérhetőségeinken!

Forduljon hozzánk bizalommal!