9879

Eredmények

Kulcsszó-sűrűség

Képek

Linkek

+36-1-700-43-53 office@icoma.hu

Partnereink

A ZANASI Srl. 1978-ban alakult, és azóta is folyamatosan növekszik. A világ 5 kontinensén, több mint 80 országban jól szervezett értékesítési hálózattal rendelkezik.
Tervszerű beruházások, kutatások és fejlesztések biztosítják vásárlói számára a nyomtatási rendszerek kiváló minőségét. 

Központja az olaszországi Sassuoloban (Modena) van. Földrajzilag ez az olasz csempe és burkoló lapok gyártásának centruma. Műszaki megoldásainak megbízhatóságára, az ott található gyárak rendkívül szélsőséges gyártási környezetében (por, meleg, vibráció) folytatott fejlesztés és az alapítás óta gyűjtött tapasztalata nyújt garanciát.

A ZANASI Srl. számos Windows operációs rendszeren futó alkalmazást készít, melyek használatával a ZANASI tintasugaras nyomtatók egymással összekapcsolhatók és számítógép segítségével távolról vezérelhetők (RS232, RS422, RS485 és Ethernet kapcsolaton keresztül).
A ZANASI Srl. által kínált nyomtatók nagy választékának köszönhetően, szinte bármilyen ipari környezetben, mindenféle egyéni elképzelés megvalósítható.


A Sojet Electronics (XiaMen) Co., Ltd-t 2011-ben alapították, és a HP termál tintasugaras technológián - HP TIJ (Thermal Inkjet) 2.5 - alapuló nagy felbontású nyomtatók gyártásával foglalkozik. Erőssége, hogy átfogó megoldást nyújt az ipar számos területén jelentkező jelöléstechnikai elvárásokra.

Forgalmának 80%-a export, és több, mint 100 országban van jelen nyomtatóival az ipar legkülönbözőbb területein, mint például a gyógyszergyártás, élelmiszer csomagolás, kozmetika, stb.
Magyarországon is már több iparágban bizonyította sokoldalúságát.

A vállalat legfőbb erőssége, hogy folyamatosan összpontosít az innovációra, így sikeresen mutatkozott be a jelenleg népszerű érintőképernyős terméktervezés területén, a kisméretű all-in-one smart nyomtatókkal. 

Egy, kettő, négy és hat fejjel rendelkező nyomtatóinak közös jellemzői, hogy könnyen kezelhetőek és megbízhatóak. 
Használatuk során nincs szükség különösebb karbantartásra, nincs bonyolult tintarendszerük, nincs mozgó alkatrészük, és nincs szükség hígítóra sem. 


A Yeacode (Xiamen) Inkjet Inc.-t 2016-ban ipari jelöléssel foglalkozó professzionális szakemberek csoportja alakította. A kódolással és jelöléssel kapcsolatos szakértelmüknek köszönhetően, költséghatékony és kiváló minőségű ipari nagyfelbontású tintasugaras nyomtatókat biztosítanak a vásárlók számára globálisan.

A PIJ (Piezo Inkjet) technológián alapuló gyártás mellett, a CISS, azaz a Folyamatos Tintaellátó Rendszert alkalmazzák, amely egyetlen tintapalackból egyszerre több nyomtatófejhez szállítja el a tintát, ezáltal jelentősen csökkenti a tintahasználat költségeit.

Az általuk kifejlesztett innovatív moduláris nyomtató tervezés lehetővé teszi akár 16 nyomtatófej rugalmas kombinációját, engedélyezi a különböző nyomtatási magasságokat és garantálja több üzenet egyidejű nyomtatását. Mindegyik nyomtatófej párosítható az egyik speciálisan tervezett UV LED megvilágító fejjel, hogy gazdaságos és környezetbarát nyomtatási megoldást nyújtson a nem porózus felületeken is.Ellátjuk mindhárom gyártó teljes termékpalettájának értékesítését, továbbá a berendezések szervizelését és kellékanyag ellátását is biztosítjuk. Díjmentesen felszereljük és bemutatjuk bármely termékünket!