+36-1-700-43-53 office@icoma.hu

 

A ZANASI kiskarakteres, a nagykarakteres,  valamint a nagyfelbontású nyomtatókhoz egyaránt széles palettáról választhatók a ZANASI kémiai labor által gyártott tinták. Az általános célúak mellett kínálunk különleges tintákat is, mint például az élelmiszeripari tinta mely ehető, így közvetlenül az élelmiszerre (pl. kekszek, sajtok, édességek stb.) is felvihető, biológiai úton lebomló, sötét tónusú felületekre pigmentált, üveg palackra alkalmazható tinták, melyek még párás felületre is felvihetők és megfelelő tapadást biztosítanak, valamint a termékek hamisítását megnehezítő, csak UV fényben látható tinta. Minden termék magas minőségi elvárásoknak megfelelő módon és az Európai Unió törvényi előírásaitszigorúan betartva, a környezetvédelmi szempontokat teljes mértékben figyelembe véve készülnek. A sorozatgyártott tinták mellett a ZANASI képes egyedi igények szerint készített tinta gyártására is, a

felhasználók teljes mértékben történő kielégítése érdekében. A tinták mellett biztosítjuk azoldószerek, lemosók széles skáláját is.

 

 

 

        

Garantált minőségű HP tintapatronokkal, garantált a tökéletes végeredmény. A tintapatronok cseréje nagyon egyszerű, könnyen elvégezhető. A nyomtatók a behelyezett tinta típusát automatikusan felismerik, és ennek megfelelően elvégzik az optimális nyomtatási beállításokat. Választhatók a nagyfelbontású 300DPI, és az ultra nagy felbontású 600DPI nyomatokhoz egyaránt. Különböző színekben állnak rendelkezésre, mint a ZÖLD, PIROS, SÁRGA, KÉK, FEHÉR és FEKETE. A jelölendő tárgy, felülete lehet nedvszívó, félig nedvszívó és nem nedvszívó is. Rendelkezésre áll, a bármilyen felületre alkalmas UV fényre száradó tinta is. Az UV tinta használatához szükség van az ELAN 2020 vagy 2040 LED UV, aktiváló lámpára. A kiválasztásnál a felhasználói igényeken kívül figyelembe kell venni a száradási időt is, és minden esetben tesztelni kell azt.

 

Kellékanyagok kiszállítása

Kellékanyagok raktárról, akár másnapra.

A délelőtt 11 óráig beérkezett kellékanyag rendelések már a következő munkanapon kiszállításra kerülnek. Délelőtt 11 óra után beérkezett kellékanyag rendelések a másnapot következő munkanapon kerülnek kiszállításra. 

A megrendelt kellékanyagokat csomagszállító futárral juttatjuk el Önhöz, előzetes megállapodás alapján.

Megrendelését személyesen is átveheti az alábbi címen: 1141 Budapest, Öv utca 37. Hétfőtől-csütörtökig 8-16 óráig, pénteken 8-13:30-ig, előre egyeztetett időpontban.