9879

Eredmények

Kulcsszó-sűrűség

Képek

Linkek

+36-1-700-43-53 office@icoma.hu

Kellékanyagok

 

 

A ZANASI kiskarakteres, a nagykarakteres, valamint a nagyfelbontású nyomtatókhoz egyaránt széles palettáról választhatók a ZANASI által gyártott tinták. Minden termék magas minőségi elvárásoknak megfelelő módon és az Európai Unió törvényi előírásait szigorúan betartva, a környezetvédelmi szempontokat teljes mértékben figyelembe véve készül. A sorozatgyártott tinták mellett a ZANASI képes egyedi igények szerint készített tinta gyártására is. A tinták mellett szintén biztosítjuk az oldószerek, lemosók széles skáláját is.

A Zanasi CIJ és DOD tinták kaphatók fekete, fehér, kék, sárga, piros és zöld színekben, valamint UV tinták is rendelhetőek. Ezen kívül kaphatók nagyfelbontású, azaz HD fekete, fehér, piros és UV tinták.

 

 

 

 

Kiváló minőségű HP tintapatronokkal garantált a tökéletes végeredmény. A tintapatronok cseréje nagyon egyszerű, könnyen elvégezhető. A nyomtatók a behelyezett tinta típusát automatikusan felismerik, és ennek megfelelően elvégzik az optimális nyomtatási beállításokat. A jelölendő tárgy felülete lehet nedvszívó, félig nedvszívó és nem nedvszívó. Rendelkezésre áll a bármilyen felületre alkalmas UV fényre száradó tinta is.  Az UV tinta használatához szükség van egy UV LED aktiváló lámpára is. A kiválasztásnál a felhasználói igényeken kívül figyelembe kell venni a száradási időt is, és minden esetben tesztelni kell azt.        

A Sojet TIJ tinták kaphatóak fekete, kék, piros és zöld színekben, valamint a már említett UV fényre száradó tinta is elérhető. Az általános célú tinták mellett élelmiszer csomagolás belsejére és tojásjelölésre alkalmas tintákat is biztosítunk.

 

A Yeacode a CISS, azaz a Folyamatos Tintaellátó Rendszert alkalmazza. Egyszerűbbé, megbízhatóbbá és könnyen karbantarthatóvá teszi a tintaellátási rendszert. A nagy kapacitású központosított tintaellátás egyszerre több nyomtatófejhez egyetlen tintapalackból szállítja a tintát, ezáltal jelentősen csökkenti a tinta használat költségeit. Továbbá, a tintapatronon titkosított intelligens chip megakadályozza az illegális tintahasználatot. Rendkívül jó minőségű tinták széles választéka áll rendelkezésre, egyaránt porózus, fél porózus és nem porózus felületekhez. Ezenkívül, elérhetőek UV fényre száradó tintáink is, ezek a különböző UV LED aktiváló lámpák segítségével alkalmazhatóak. A kiválasztásnál a felhasználói igényeken kívül figyelembe kell venni a száradási időt is, és minden esetben tesztelni kell azt.

 

A tintákról bővebb információkért kattintson az alábbi gombokra:            Tinták kiskarakteres nyomtatókhoz         Tinták nagykarakteres nyomtatókhoz       Tinták nagyfelbontású nyomtatókhoz

 

Kellékanyagok kiszállítása

Kellékanyagot biztosítunk raktárról, akár két munkanapon belül. A délelőtt 11 óráig beérkezett kellékanyag rendelések már a következő munkanapon kiszállításra kerülnek. A délelőtt 11 óra után beérkezett kellékanyag rendelések, az azt követő második napon kerülnek kiszállításra.

A megrendelt kellékanyagokat csomagszállító futárral juttatjuk el Önhöz, előzetes megállapodás alapján.

Megrendelését személyesen is átveheti az alábbi címen és időpontokban:

1141 Budapest, Öv utca 37.

Hétfőtől-csütörtökig 8-16 óráig, pénteken 8-13:30-ig, előre egyeztetett időpontban.

 

Díjmentesen felszereljük és bemutatjuk bármely termékünket!

Kérjen bővebb információt elérhetőségeinken!