9879

Eredmények

Kulcsszó-sűrűség

Képek

Linkek

+36-1-700-43-53 office@icoma.hu

Bemutatkozás

 

Az  "ICOMA" név egy mozaikszó, mely az angol  "Industrial COding & MArking" kifejezés kezdőbetűiből áll össze. 

Az ICOMA Szolgáltató Kft.-t 2011-ben alapítottuk, több mint 10 éves tapasztalattal  az ipari kódolás, jelölés területén.

Az ICOMA Kft. a magyarországon egyre népszerűbb, és a világban régóta méltán elismert,  ZANASI,  SOJET és a  YEACODE  ipari tintasugaras jelölő berendezések  magyarországi forgalmazója.

Partnereink által gyártott jelöléstechnikai berendezések a legszéleskörűbb portfóliót biztosítják az ipari tintasugaras jelöléstechnikai berendezések vonatkozásában.

 


 

Meggyőződésünk, hogy versenytársainknál jobb és költségtakarékosabb ajánlatokat tudunk nyújtani egyedi üzleti és műszaki megoldások által. Partnereink igényeit rugalmasan kezeljük, és törekszünk az optimális megoldásokra. 

Nyitottak vagyunk új, akár eddig teljesen ismeretlen technikai problémák kezelésére, emellett műszaki és üzemeltetési oktatást is végzünk az általunk forgalmazott rendszerek vonatkozásában.

Legyen szó elsődleges és másodlagos csomagolás, vagy akár nyersanyagok felületére történő nyomtatásról, különféle technológiákon át, termékeink közül Ön is garantáltan rátalál a számára legmegfelelőbb berendezésre.

  Célunk, hogy stabil és kiszámítható támogatást nyújtsunk partnereink számára.Díjmentesen felszereljük és bemutatjuk bármely termékünket!

Forduljon hozzánk bizalommal!